Anderlecht kan toch rekenen op Verschaeren in Denemarken, jongelingen vallen af

Anderlecht kan toch rekenen op Verschaeren in Denemarken, jongelingen vallen af

01-11-2022 22:34
4

RSC Anderlecht knoopte zondag nog eens aan met de overwinning. Thuis tegen KAS Eupen haalden de Brusselaars het met 4-2, weliswaar met dichtgeknepen billen. Donderdag wacht een nieuwe cruciale confrontatie, want op bezoek bij Silkeborg IF volstaat enkel een driepunter om Europees te overwinteren. Robin Veldman heeft alvast goed nieuws gekregen, want Yari Verschaeren is terug.

Verschaeren was de voorbije weken één van de schaarse lichtpuntjes bij Anderlecht. Tegen zowel Standard Luik als FCSB stond de aanvallende middenvelder aan het kanon. Voor het duel met Eupen moest hij verstek laten gaan door blessure, maar blijkbaar viel de schade behoorlijk mee. In de selectie van Anderlecht voor de verplaatsing naar Denemarken komt de naam van Verschaeren weer voor.

Een andere opvallende 'nieuwkomer' is Benito Raman, die de laatste tijd volledig op een zijspoor is beland. De instroom van verse namen betekent echter ook dat enkele jongens het vliegtuig niet mee mogen opstappen. Anouar Aït El Hadj en Théo Leoni mogen hun valiesje wel maken, maar voor Lucas Lissens en Lucas Stassin is dat niet het geval. Zij moeten zich weer even focussen op de RSCA Futures. Ook Michael Murillo reist niet mee af vanwege een schorsing.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s