Van der Vaart hekelt 'idiote' Bakker: Dit zegt veel over iemand, heel lelijk

Van der Vaart hekelt 'idiote' Bakker: "Dit zegt veel over iemand, heel lelijk"

01-11-2022 19:20
4

Rafael van der Vaart hekelt Mitchel Bakker. De linksback van Bayer Leverkusen ging vorige week de wereld over met zijn provocaties aan het adres van Rode Duivel Yannick Carrasco.

Bakker vierde de gemiste penalty van Carrasco in de negende minuut van de blessuretijd van Atlético-Leverkusen (2-2) vol in het gezicht van de Belg. "In de emotie kunnen er soms dingen gebeuren, maar dit zegt wel heel veel over iemand", reageert Van der Vaart bij Ziggo Sport. "Ik kreeg er geen goed gevoel bij."

Door de misser van Carrasco, die zich wonderwel niet uit de tent liet lokken door Bakker, zat het Champions League-avontuur van Atlético erop. Leverkusen hield zicht op een Europa League-ticket. "Dat kan allemaal, maar ik dacht: wat ben je aan het doen?", vervolgt Van der Vaart over Bakker.

"Carrasco mist en dan gaat hij als een idioot voor hem staan. Als je een positieve gozer bent, doe je dit soort dingen niet. Ik vond dit heel lelijk. Ik snap de emotie, maar dit doe je niet. Het is raar", aldus de oud-international, die afsluit met een kwinkslag naar zijn vileine kritiek op Jasper Cillessen. "Ik ga niet zeggen dat Bakker een 'naar mannetje' is."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie