Verlaat Teuma Union voor andere Belgische club? Het kan snel veranderen

Verlaat Teuma Union voor andere Belgische club? "Het kan snel veranderen"

23-10-2022 18:31
22

Union SG is alweer bezig aan een goed seizoen en mag hopen op deelname aan Play-Off 1. Het verloor afgelopen zomer nochtans enkele sterkhouders, maar blijft overtuigen. Daarvoor mag het onder andere Teddy Teuma bedanken, die ook is beginnen nadenken over zijn toekomst.

Teuma plaatste onlangs nog zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis bij Union, maar sluit niet uit dat hij in de nabije toekomst toch andere oorden opzoekt. "Ik bereid mij altijd op alles voor. In het voetbal kan alles zeer snel veranderen", geeft hij aan in La Dernière Heure.

Maar als Teuma Union verlaat, zal dat niet zomaar voor eender welke club zijn. Al verkiest hij toch een langer verblijf in België. "Ik heb dit seizoen geproefd van Europees voetbal en dat wil ik de komende jaren ook doen. Terug naar Frankrijk? Als ik Union zou verlaten, dan geef ik de voorkeur aan een club met naam en faam in België. Al staat dat voorlopig niet in mijn planning", besluit hij.

Standard werd afgelopen zomer al genoemd als mogelijke optie, maar zover kwam het niet. Op zijn 29ste lijkt het ook nog maar de vraag of veel topclubs er waarde in zijn om stevig te investeren in de komst van Teuma, al blijft hij wel een belangrijke pion in het geheel van Union.