Vanzeir over Rode Duivels: “Hopen mag altijd, maar ik blijf liever realistisch”

Vanzeir over Rode Duivels: “Hopen mag altijd, maar ik blijf liever realistisch”

19-10-2022 09:26
12

Dante Vanzeir kende een mindere periode, maar lijkt nu helemaal terug bij Union SG. Toch lijkt de aanvaller geen telefoontje van bondscoach Roberto Martinez te verwachten.

Vanzeir hoopt natuurlijk op een WK-selectie, maar weet dat de concurrentie groot is. “Hopen mag altijd, maar ik blijf liever realistisch. Als Martinez mij nodig heeft, zal ik klaar zijn om alles te geven. Voorlopig blijf ik gewoon zo hard mogelijk werken bij de ploeg en dan zien we wel wat de toekomst brengt”, citeert Het Nieuwsblad.

De aanvaller groeit weer naar zijn beste vorm toe. “Ik voel me inderdaad goed, en uiteindelijk word je daarvoor beloond met goals en assists. Daar ben ik blij mee, maar ik zal altijd blijven zeggen dat een goeie match spelen voor mij het allerbelangrijkste is.”

De cijfers worden ook beter. “Als ik de ploeg ook kan helpen met een goal of een assist, ben ik natuurlijk tevreden, want daar wordt een spits uiteindelijk op afgerekend. Het is goed voor het vertrouwen en ik ga dit gevoel zeker meepakken naar de volgende weken.”