Wolverhampton laat doelman met gebroken pols 7 wedstrijden tussen de palen staan

Wolverhampton laat doelman met gebroken pols 7 wedstrijden tussen de palen staan

15-10-2022 13:02
4

José Sá, doelman van Wolverhampton Wanderers, heeft maandenlang gekeept met een gebroken pols, meldt interim-trainer Steve Davis. Na de ontdekking omtrent zijn blessure wordt verwacht dat de doelman ook onder de lat zal blijven staan.

In de tweede competitiewedstrijd in de Premier League liep Sá de blessure op aan zijn pols. Dat duel eindigde in een doelpuntloos gelijkspel, maar de Portugese doelman keepte de wedstrijd gewoon uit. Daarna bleef hij zeven wedstrijden op rij onder de lat staan met zijn gebroken pols. "Dat hij gewoon door is gegaan laat zijn karakter en doorzettingsvermogen zien", vertelt Davis op een persconferentie.

Zaterdagmiddag speelt de ploeg van Davis een wedstrijd tegen Nottingham Forest en de verwachting is dat Sá ook dan weer onder de lat staat. Wolverhampton Wanderers kende tot nu toe nog geen goed seizoen. Waar ze in voorgaande jaren vaak meededen in de top tien, is de ploeg nu terug te vinden op de achttiende plaats in de Premier League. Dat koste trainer Bruno Lage eerder dit seizoen al de kop.