Groot transfernieuws in Spanje: ''Verraden Mbappé' wil PSG verlaten'

Groot transfernieuws in Spanje: ''Verraden Mbappé' wil PSG verlaten'

11-10-2022 15:16
25

Groot nieuws: Kylian Mbappé wil Paris Saint-Germain in januari verlaten, meldt Marca. De relatie tussen de Franse aanvaller en Paris Saint-Germain staat op springen. Mbappé ziet geen andere oplossing dan te vertrekken.

Mbappé zet zijn zinnen op een transfer naar Real Madrid, al weigert PSG medewerking, klinkt het. De Parijzenaren staan er wel voor open Mbappé aan Liverpool te verkopen. Het rommelt naar verluidt binnenskamers al langer in de Franse hoofdstad. Mbappé tekende afgelopen zomer nog een nieuw, lucratief contract bij PSG, maar ook toen wilde de vedette eigenlijk al vertrekken, blijkt nu.

De spanningen tussen Mbappé en de clubleiding zijn zo opgelopen, dat de speler koste wat kost wil vertrekken uit Parijs. Mbappé voelt zich naar verluidt verraden, omdat hem onhaalbare beloftes zijn gedaan. De aanvaller wil naar Real, maar dat is volgens PSG onbespreekbaar. Voorzitter Nasser Al-Khelaïfi leeft al geruime tijd op gespannen voet met Florentino Pérez, president bij De Koninklijke

Het contract van Mbappé werd afgelopen zomer breed uitgemeten in de media. De Franse president Emmanuel Macron heeft zich bemoeid met het behouden van de Fransman. Daarbij zou hij een tekenbonus van 130 miljoen euro krijgen en de portretrechten bij PSG in handen krijgen.