Ngawa (OHL) over nieuw contract: Mogelijk zelfs héél lange termijn

Ngawa (OHL) over nieuw contract: "Mogelijk zelfs héél lange termijn"

4 oktober - 12:44
0

OH Leuven maakte vorige week de contractverlenging voor Pierre-Yves Ngawa (30) bekend. Een verrassing, want Ngawa speelt dit seizoen bitter weinig. Tegen Union mocht hij wel nog een kwartiertje invallen.

"Het is een mooi bewijs van vertrouwen en respect", aldus Ngawa bij Het Belang Van Limburg. "Ik ben er heel gelukkig mee. Aan het begin van de zomer heb ik de directie al ontmoet om te horen wat hun plan was met mij. Ik had aanbiedingen van andere clubs, maar vertrekken was nooit mijn intentie, alleen als de directie de toekomst anders zou zien. We waren het er al snel over eens dat mijn toekomst hier lag."

Mogelijk houdt OHL de verdediger ook na zijn actieve carrière aan boord als coach. "Het is duidelijk een langetermijnproject, eventueel zelfs héél lange termijn. Ik wil mijn verhaal hier nog zo lang mogelijk verderzetten, maar ik ben nog altijd maar dertig en heb nog geen zin om te stoppen", besluit Ngawa.

Voor Ngawa is het inmiddels al zijn tweede periode aan Den Dreef. Door zijn speelminuten van afgelopen zaterdag komt hij in de top vijf aller tijden binnen bij OHL.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie