RSC Anderlecht zakt naar de tiende plek: Dat is gewoon onze plaats

RSC Anderlecht zakt naar de tiende plek: "Dat is gewoon onze plaats"

2 oktober - 16:14
54

Ook tegen Sporting Charleroi liep het fout af voor RSC Anderlecht. De Brusselaars zitten in een diepe crisis en staan pas op een tiende plek in de stand. Achteraf was kapitein Hendrik Van Crombrugge niet mals.

Een nederlaag voor Anderlecht en een fluitconcert van het publiek. Het is momenteel niet al te fijn om verbonden te zijn aan paars-wit. "Dit is geen fijne sfeer, nee... Maar alle begrip voor de frustraties van de supporters", citeert Het Laatste Nieuws Van Crombrugge.

Van Crombrugge eindigde de partij ook met een dubbel gevoel. "Enerzijds kan je negatief zijn en alles afbranden natuurlijk, anderzijds zou dat niet het verhaal van deze match zijn. We speelden een goeie match en waren op alle vlakken beter dan Charleroi, alleen wat betreft efficiëntie", analyseert hij.

Puntengewin zat er echter niet in. Alweer niet voor Anderlecht. "De cijfers spreken natuurlijk voor zich. Al de vijfde nederlaag in de competitie op tien matchen... dan moet je vooral zelfkritisch en nederig zijn. En vooral geen grote uitspraken doen rond verwachtingen, wel concluderen dat waar we nu staan gewoon onze plaats is", besluit hij.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie