Onverslaanbaar Argentinië maakt favorietenrol opnieuw waar en Messi blinkt uit

Onverslaanbaar Argentinië maakt favorietenrol opnieuw waar en Messi blinkt uit

28-09-2022 08:00
5

Wie op zoek is naar de topfavorieten voor het komende WK, kan niet naast Argentinië kijken. De Zuid-Amerikanen verkeren een kleine twee maanden voor het WK in bloedvorm. Met dank aan superster Lionel Messi tekende Argentinië zondagnacht een nieuwe overwinning op waardoor het al 35 wedstrijden op rij ongeslagen is.

De Argentijnen kenden weinig moeite met Jamaica: 3-0. Messi begon op de bank en kwam na 56 minuten tussen de lijnen in de plaats van Lautaro Martínez. De 35-jarige Argentijn nam de wedstrijd in handen. In de slotfase trof de aanvaller van PSG twee keer raak. Hij zorgde daarmee voor de tweede en derde treffer voor Argentinië. Julián Álvarez (Manchester City) had al vroeg de score geopend.

De wedstrijd, die in het Amerikaanse Harrison gespeeld werd, stond ook in het teken van fans die het veld betraden. Vlak na zijn eerste doelpunt kreeg Messi er één op zijn dak. Toen de Argentijn op het punt stond om zijn handtekening op de ontblote rug van de veldbestormer te zetten, werd de man door beveiligers gegrepen en afgevoerd.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie