Croky Cup: De affiches in de 1/16e finales van de Beker van België zijn bekend

Croky Cup: De affiches in de 1/16e finales van de Beker van België zijn bekend

27-09-2022 16:16 Laatste update: 16:17
29

De loting voor de zestiende finales in de Croky Cup is bekend. Dinsdagmiddag werd de loting voor de volgende ronde gehouden, met daarin ook alle eersteklassers.

KVC Westerlo en RFC Seraing kwamen eerder al in actie in de Croky Cup en werden niet uitgeschakeld. Daardoor waren voor deze loting alle eersteklassers beschikbaar, samen met uit de Challenger Pro League: Lierse SK, K. Beerschot V.A, Lommel, FCV Dender, RWDM, SK Beveren en Deinze. Uit Eerste Amateur kregen we Dessel Sport, THES Sport, Francs Borain en Patro Eisden terwijl uit de Tweede Amateurklasse ook Cappellen, RFC Meux en Lokeren-Temse nog in de competitie zitten.

RSC Anderlecht zal het moeten opnemen tegen Lierse, waar onder andere jeugdproduct Maxime Delanghe voor uitkomt. KRC Genk krijgt een iets zwaardere taak en staat tegenover promovendus KVC Westerlo in de Croky Cup. 

Club Brugge krijgt in principe een bijzonder haalbare kaart en neemt het op tegen Patro Eisden Maasmechelen. Voor Royal Antwerp FC staat er dan weer een uitwedstrijd tegen SK Beveren op het programma. Terwijl bekerwinnaar KAA Gent begint tegen Dessel Sport.

De loting
FCV Dender – Standard
Lierse – RSC Anderlecht
Deinze – Eupen
KVC Westerlo – KRC Genk
Lommel SK – Zulte Waregem
SK Beveren – Royal Antwerp FC
Cercle Brugge – K. Beerschot V.A
Patro Eisden Maasmechelen – Club Brugge
STVV – RFC Meux
Lokeren-Temse – KV Mechelen
Dessel Sport – KAA Gent
Francs Borains – Oud-Heverlee Leuven
THES Sport – KV Oostende
RWDM – KV Kortrijk
RFC Seraing – Sporting Charleroi
Cappellen FC – Union

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie