Anderlecht-man mag blijven hopen op het WK: Blijven hem in het oog houden

Anderlecht-man mag blijven hopen op het WK: "Blijven hem in het oog houden"

27-09-2022 08:22
2

Bij RSC Anderlecht zag men Zeno Debast voor de Rode Duivels uitkomen tijdens deze interlandbreak, maar heeft het nog enkele andere (potentiële) internationals rondlopen. Daar is Majeed Ashimeru er één van, al kwam hij deze break niet uit voor zijn land Ghana. Toch mag hij blijven hopen op minuten.

Ashimeru kwam inmiddels al twee keer uit voor de nationale ploeg van Ghana, maar kon in principe al meer uitkomen voor zijn land. Bondscoach Otto Addo bevestigt alvast dat Ashimeru hoog op zijn lijstje staat. "Voor Majeed was het vooral een kwestie van pech. Want toen we hem wilden selecteren voor de vorige wedstrijden, was hij telkens geblesseerd", klinkt het bij Africa Football News.

Deze interlandbreak bereidt Ghana zich voor op het WK in Qatar, aar het in een poule met Zuid-Korea, Portugal en Uruguay zit. In de selectie van 29 spelers zit momenteel geen Ashimeru, maar volgens Addo mag de middenvelder toch blijven hopen op het WK.

"Hij staat duidelijk op onze radar en is selecteerbaar. Het voorbije halfjaar heeft hij pech gehad met zijn blessures. Maar als hij fit kan blijven weet je nooit, dan heeft hij alle kans om de groep voor het WK te halen. We blijven hem in het oog houden", klinkt het.