B-elftal van Club Brugge verliest tijdens interlandbreak, Union boekt overwinning

B-elftal van Club Brugge verliest tijdens interlandbreak, Union boekt overwinning

22 september - 21:20
2

Club Brugge heeft van de interlandbreak gebruik gemaakt om nog een oefenwedstrijd te spelen. Die werkte de landskampioen af tegen Union. Op het eigen Basecamp ging Blauw-Zwart echter onderuit.

Door de interlandbreak kon Carl Hoefkens geen beroep doen op flink wat basispionnen. Daardoor kregen enkele jonkies en bankzitters wel de kans om zich te tonen. Onder leiding van kapitein Eduard Sobol liep het echter fout af voor de Bruggeling.

De landskampioen, waar Tajon Buchanan zijn comeback bij vierde en onder andere ook Antonio Nusa, Eder Balanta en Otasowie minuten voor kregen, ging met 1-2 onderuit tegen Union. De Brusselaars deden het ook zonder enkele basispionnen, maar konden wel rekenen op onder andere Cristian Burgess, Lazare Amani, Siebe Vanderheyden, Victor Boniface, Senne Lynen en Simon Adingra.

Verder kregen we ook twee rode kaarten te zien in de partij. Na amper vier minuten voetballen pakte Rodrigues Silva al een rood karton voor Union, terwijl Owen Otasowie net voor rust ook al naar de kant moest met een rode kaart.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie