Vandendriessche (Kortrijk) over extra dalers: “Hoor sommige jongens erover praten

Vandendriessche (Kortrijk) over extra dalers: “Hoor sommige jongens erover praten"

17-09-2022 14:02
1

KV Kortrijk staat momenteel op een veertiende plek in het klassement. De ploeg van Adnan Custovic staat momenteel slechts één puntje verwijdert van een degradatieplek. Kevin Vandendriessche spreekt met Het Nieuwsblad. 

De middenvelder blijft er rustig onder. Ook al zijn er dit jaar drie dalers is het volgens hem onnodig om daar mee bezig te zijn. “Dat gaat dan toch maar in het kopje spelen”, klinkt het bij de Fransman. Hij geeft wel toe dat het toch speelt, in de kleedkamer. “Ik hoor er sommige jongens over praten”, aldus Vandendriessche. “Dat is ook normaal, maar het is te vroeg om het daar nu al over te hebben.” 

“Eupen staat ook nog onder ons”, merkt de middenvelder op. “We mogen er eigenlijk niet mee bezig zijn, want anders gaat dat in de kopjes beginnen te spelen en dan loopt het zeker fout.”

Kortrijk en Vandendriessche spelen op zondag tegen RSC Anderlecht. De ploeg van Custovic zal ongetwijfeld hopen op een stunt in het Lotto Park. Op de vorige speeldag verloren ze met stevige cijfers in egien huis van KV Mechelen. 1-4 was de eindstand, een nederlaag die ze zo snel mogelijk willen wegspoelen.