OFFICIEEL: Kortrijk maakt van Hempte en Akpala de nieuwe assistenten van Custovic

OFFICIEEL: Kortrijk maakt van Hempte en Akpala de nieuwe assistenten van Custovic

16-09-2022 10:02 Laatste update: 10:04

KV Kortrijk had vrijdag transfernieuws te melden. De Kerels krijgen er geen nieuwe speler bij, maar twee nieuwe assistenten. Jimmy Hempte & Joseph Akpala. Ze vervoegen de staf van Adnan Custovic 

Hempte was in het verleden al actief als speler bij KV Kortrijk. In 2005 kwam hij naar het Guldensporenstadion en maakte de opmars naar Eerste Klasse mee. Toen de club in 2008 promoveerde naar het hoogste niveau was Hempte een vaste basisspelers. Nadien speelde hij nog in Nederland bij Roda JC.

Akpala heeft ook een verleden in ons land als speler. Hij brak door bij Sporting Charleroi en werd er zelfs topschutter. Nadien dwong hij een transfer naar Club Brugge af. Na wat avonturen in het buitenland speelde de aanvaller in België ook nog voor KV Oostende.

Custovic nam eerder dit seizoen het stokje over van  Karim Belhocine als T1 van Kortrijk. Nu krijgt er dus twee nieuwe assistenten bij. 

De volledige technische staf van KV Kortrijk bestaat nu uit: Adnan Custovic (T1), Joseph Akpala (assistent), Jimmy Hempte (assistent), Gunter Van Handenhoven (assistent), Gérard Lifondja (physical coach), Patrick Deman (keeperstrainer) en Jelmer Platteeuw (video-analist).