OFFICIEEL: Middenvelder van Kortrijk trekt voor één seizoen naar Servië

OFFICIEEL: Middenvelder van Kortrijk trekt voor één seizoen naar Servië

15-09-2022 18:40 Laatste update: 18:44

De Jupiler Pro League is ondertussen al volop aan de gang. Toch zijn er nog steeds transferperikelen, contracten worden verlengd maar ook spelers kunnen nog andere oorden opzoeken. De deadline van sommige Europese competities ligt een stuk later dan die van de JPL. 

Dat is het geval bij KV Kortrijk. De ploeg van trainer Adnan Custovic laat Sambou Sissoko voor één seizoen gaan. De Malinese middenvelder wordt verhuurd aan het Servische Cukaricki. Dat liet de club op donderdag weten. Deze transfer is mogelijk door een latere deadline in de Servische competitie. De laatste dag van de zomermercato ligt in Griekenland en Servië op de 15e september. 

Sissoko speelt sinds oktober 2020 bij KV Kortrijk. Eerder deze zomer heeft Kortrijk de optie in het contract van Sissoko gelicht. De 21-jarige Malinees ligt zo tot de zomer van 2024 vast in het Guldensporenstadion. De Malinees speelde dit seizoen al vier wedstrijden mee in de Jupiler Pro League maar kon trainer Custovic niet overtuigen om hem in Kortrijk te houden. Hij laat hem nu dus ervaring opdoen in Servië.