Geen vrees voor 'slecht Cercle' in derby tegen Club Brugge: Het komt echt goed

Geen vrees voor 'slecht Cercle' in derby tegen Club Brugge: "Het komt echt goed"

01-09-2022 19:40
9

Cercle Brugge leeft met veel vertrouwen toe naar de Brugse derby tegen de buren van Club Brugge. De Vereniging kon echter weinig punten pakken de laatste weken, maar toch vreest men bij Groen-Zwart niet voor de landskampioen.

"Dat we onderin de klassering hangen, daar moeten we niet te veel mee bezig zijn", vertelt kapitein Hannes Van der Bruggen in een gesprek met Het Laatste Nieuws. Volgens hem had Cercle namelijk flink wat meer punten kunnen pakken. "Vooral die laatste wedstrijd hadden we eigenlijk al na twintig minuten in ons voordeel moeten beslechten", zucht hij.

Volgens Van der Bruggen zal de Vereniging snel ook weer punten gaan pakken. "Het kan niet anders dan dat de goeie prestaties uiteindelijk tot punten zullen leiden. Dit is toch een ietwat ander verhaal dan in de eerste maanden van vorig seizoen", geeft hij aan.

En zeker tegen Club Brugge gelooft hij in puntengewin. "Aan de derby van vorig seizoen bewaren wij toch heel goede herinneringen. Laat dat een stimulans zijn. Ik kan iedereen verzekeren: met dit Cercle komt het echt wel goed", besluit hij.