‘Genk grijpt naast toptarget en moet op zoek naar alternatief op rechterflank’

‘Genk grijpt naast toptarget en moet op zoek naar alternatief op rechterflank’

31-08-2022 18:15
19

De Jupiler Pro League is ondertussen al op volle toeren aan het draaien. De clubs hopen nog steeds kwaliteit aan hun kern toe te voegen. KRC Genk is daar geen uitzondering in. Genk jaagt al een tijdje op haar topdoelwit Yira Sor. 

Het Laatste Nieuws meldt op woensdag dat Genk het waarschijnlijk zonder de kwaliteit van de snelle winger zal moeten doen. Het heeft er namelijk alle schijn van dat Genk naast de vleugelspits van Slavia Praag grijpt. De speler zou woedend zijn. Hij zag een overstap naar de Belgische competitie helemaal zitten en Genk zou bereid zijn om de vraagprijs te betalen.

Nu zou de Tsjechische club een ommekeer gemaakt hebben en Sor zou onder geen enkele voorwaarde mogen vertrekken. Na deze beslissing zou Slavia zeer moeilijk bereikbaar zijn geweest voor de Genkse clubleiders.  

Genk zou een clubrecord van acht miljoen euro met enkele mogelijke add-ons betalen voor de vleugelspeler. “Sor was er van overtuigd dat een transfer naar Genk een goeie carrièrestap zou zijn en bereikte snel een akkoord met de Limburgers”, schrijft HLN. Intussen zou het duidelijk zijn dat Slavia niet zal meewerken en Genk moet nu op zoek naar een alternatief voor de rechterflank.