Lamkel Zé belooft Kortrijkzaanse fans veel goals: Nog WK-selectie met Kameroen

Lamkel Zé belooft Kortrijkzaanse fans veel goals: "Nog WK-selectie met Kameroen"

28-08-2022 23:33
4

De supporters van KV Kortrijk konden zich in de thuiswedstrijd tegen Standard Luik niet bepaald warmen aan de prestatie van hun favoriete ploeg: 0-1. Wél maakte met Didier Lamkel Zé een kleurrijk figuur zijn debuut voor De Kerels. De Kameroener voelt zich goed in West-Vlaanderen.

Lamkel Zé kon zich niet meteen laten opmerken in wat hij een "moeilijke wedstrijd" noemt. Na enkele dagen moet hij Kortrijk wel nog beter leren kennen. "Ondanks dat het pas mijn eerste wedstrijd was voor deze club, kan ik wel zeggen dat ze een goede aanhang hebben. Hopelijk winnen we de volgende wedstrijd, zodat we de fans wat terug kunnen geven", tekende Het Nieuwsblad op.

Naar eigen zeggen zit Lamkel Zé nog niet aan zijn volledige krachten. Niet onlogisch, aangezien hij deze week pas neerstreek in het Guldensporenstadion en voordien niet meetrainde bij Royal Antwerp FC. "Deze week heb ik goed getraind op fysiek vlak en dat zal ik de komende weken ook weer doen. Ik hoop naar een goede vorm toe te groeien."

Lamkel Zé is er nu al van overtuigd dat hij de juiste keuze gemaakt heeft. "Ik ben tevreden met mijn keuze voor KV Kortrijk en ben blij dat ik in België kon blijven. Ik weet dat ik hier geliefd ben", klinkt het. De vleugelaanvaller heeft zichzelf ook al een mooi objectief gesteld. "Mijn doelstelling is om zo veel mogelijk doelpunten te scoren voor deze club zodat ik misschien nog geselecteerd kan worden voor het wereldkampioenschap met Kameroen."