Jutgla hoopt op een groepsfase van Club Brugge met Barca, Milan en Dortmund

Jutgla hoopt op een groepsfase van Club Brugge met Barca, Milan en Dortmund

24-08-2022 12:42 Laatste update: 12:44
20

Donderdag vindt de loting plaats voor de groepsfase van de Champions League. Bij Club Brugge zitten ze alvast vol ongeduld te wachten op de affiches die dit jaar het Jan Breydel zullen bekleden. 

Ferran Jutgla, de zomeraanwinst van Club Brugge, hoopt op een loting vol topploegen. Jutglà droomt van wedstrijden tegen Barcelona, AC Milan en Borussia Dortmund. “Eerst en vooral zou ik graag tegen mijn ex-ploeg FC Barcelona spelen. Het zou mooi zijn om terug te keren naar een plek waar ik me zeer geliefd voelde en mensen te zien die me geholpen hebben in m’n carrière”, vertelt de Spanjaard op de website van Club Brugge.  “Daarnaast is het gewoon een geweldige ploeg en een van de beste teams in de wereld,” getuigt Jutgla. 

Jutgla hoopt naast zijn ex-ploeg ook Charles De Ketelaere tegen te komen op het kampioenenbal. “Uit pot twee“Uit pot twee zou ik de ploeg van De Ketelaere willen loten.” Hij houdt van de geschiedenis van de club en naam die AC Milan heeft over heel de wereld. “Als laatste team hoop ik dan weer op Borussia Dortmund. Ze hebben een prachtig stadion en geweldige supporters.”

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s