'Chelsea doet laatste aanbod aan Barça en legt 20 miljoen neer'

'Chelsea doet laatste aanbod aan Barça en legt 20 miljoen neer'

23-08-2022 21:00 Laatste update: 21:03
2

Chelsea FC heeft de strijd om Pierre-Emerick Aubameyang nog niet opgegeven en heeft een laatste bod uitgebracht op de Gabonees. The Blues zijn bereid om twintig miljoen euro te betalen voor de spits van FC Barcelona, die na de komst van Robert Lewandowski overbodig is geworden bij de club. 

Dat meldt het Spaanse SPORT. Chelsea is bereid twintig miljoen euro neer te leggen, maar wil niet de vingers branden aan mogelijke bonussen. Eerder bood de Londense club nog vijftien miljoen euro, maar daar waren de bonussen nog wel actief. Barcelona vindt het nieuwe bod van Chelsea al beter, maar hoopt dertig miljoen euro los te weken voor de Gabonees. De Catalaanse club is zich er echter ook van bewust dat dit bedrag moeilijk te bewerkstelligen is. 

Memphis Depay is een andere concurrent in Barcelona en de Nederlander leek hard op weg naar Juventus. Een persoonlijk akkoord is echter nog niet bereikt met De Oude Dame en inmiddels zit Juve ook achter Ajax-bekende Arkadiusz Milik aan. Gezien de onderhandelingen tussen Memphis en Juventus enigszins stroef verlopen, is een verkoop van Aubameyang in de ogen van Barça de enige manier om aanwinst Jules Koundé in te kunnen schrijven. 

Manager Thomas Tuchel werkte al lange tijd samen met Aubameyang tijdens hun periode bij Borussia Dortmund. Door het vertrek van Romelu Lukaku en Timo Werner zijn The Blues naarstig op zoek naar aanvallende versterkingen. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie