UPDATE: 'Club Brugge wil Vanaken niet laten gaan, maar langer vastleggen'

UPDATE: 'Club Brugge wil Vanaken niet laten gaan, maar langer vastleggen'

16 augustus - 13:16 Laatste update: 16 augustus - 13:16
108

Hans Vanaken staat open voor een transfer naar de Premier League. Dat weet Het NieuwsbladVanaken staat in de belangstelling van West Ham United, dat een tweede bod voorbereidt. 

Het eerste bod van de Londenaars lag rond tien miljoen euro plus bonussen, maar dat vond Club Brugge veel te weinig. Vanaken zelf heeft wel oren naar een transfer. De Rode Duivel is bijna dertig en beseft dat dit één van de laatste kansen is op een transfer naar een topcompetitie. Bovendien wil coach David Moyes hem al twee jaar binnenhalen, zodat hij bij voorbaat op heel wat krediet kan rekenen. 

Bij Club heeft Vanaken nog een contract lopen tot de zomer van 2025. Eerder klonk het uit de hoek van Club dat een transfer van Vanaken 'onbespreekbaar' is, maar West Ham United maakt zich toch klaar om het oorspronkelijke bod te verhogen. 

Update: Club Brugge heeft echt geen zin om Vanaken te laten. Dat laat David Van den Broeck weten. Volgens de journalist van onder meer Het Nieuwsblad wil Blauw-Zwart wel om de tafel zitten met de middenvelder. Club Brugge wil het contract van Vanaken opwaarderen en openbreken tot 2026.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie