Van Crombrugge tevreden met reactie van Anderlecht: Harde woorden gevallen

Van Crombrugge tevreden met reactie van Anderlecht: "Harde woorden gevallen"

14 augustus - 16:00
10

RSC Anderlecht haalde het zondag van STVV en won met 0-3 op Stayen. Een reactie na de iets mindere partij tegen Paide. Yari Verschaeren en Hendrik Van Crombrugge waren alvast tevreden met die reactie.

"We spelen een complete wedstrijd en dit is het Anderlecht dat we altijd willen tonen", begon Verschaeren bij Eleven Sports. "Zo moeten we de rest van het jaar spelen. Het is belangrijk dat we winnen omdat we zo in de flow blijven en zo tanken we vertrouwen voor de belangrijke matchen tegen Bern. Een 0-3-zege is alvast knap", gaf hij aan.

Van Crombrugge toonde zich tevreden met de reactie van zijn ploegmaats. "Het was een goede teamprestatie. De nederlaag tegen Cercle was heel onnodig, waar we net zoals thuis tegen Paide schandalig presteerden. Er zijn toen harde woorden gevallen en dat was ook nodig", aldus de doelman van Anderlecht.

Nu wacht donderdag een belangrijke Europese partij. "De match donderdag in Bern wordt heel moeilijk en als je in een Europese poule wil terechtkomen, dan moet je dergelijke tegenstanders uitschakelen. Hopelijk schieten we onszelf niet in de voet zoals we vorig jaar deden tegen Vitesse en hopelijk leerden we daaruit", besloot Van Crombrugge.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie