'Bankzitter Hazard hoeft geen extra concurrentie te verwachten bij Real Madrid'

'Bankzitter Hazard hoeft geen extra concurrentie te verwachten bij Real Madrid'

11-08-2022 20:43
6

Real Madrid won woensdag de Europese Super Cup nadat het met 2-0 won van Eintracht Frankfurt. Thibaut Courtois bewaakte de hele wedstrijd het Madrileense doel, maar Eden Hazard zat een hele wedstrijd op de Madrileense bank. Misschien een kleine opsteker voor Hazard: Volgens Real-voorzitter Florentino Perez zouden er geen nieuwe spelers meer naar Real Madrid gehaald worden voor het nieuwe seizoen.

Real Madrid opent het nieuwe La Liga-seizoen op verplaatsing bij promovendus Almeria. Of Rode Duivel Eden Hazard daar aan de aftrap zal staan valt nog te betwijfelen, maar wat wel vaststaat is wie zijn concurrenten zijn voor een basisplek. Real Madrid zal namelijk geen nieuwe spelers meer aantrekken voor de start van het nieuwe seizoen.

De grootste concurrent van Hazard is ongetwijfeld Vinicius Junior die net als Hazard het best vanop de linksvoor positie speelt. Ook Marco Asensio, Rodrygo en Lucas Vázquez kan Hazard als concurrenten zien bij Los Blancos. Tegen Frankfurt kwamen ook Asensio en Vazquez niet van de bank, Rodrygo viel wel in. In de voorbereiding werd Hazard ook uitgetest als vervanger van Karim Benzema. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie