'Sambi Lokonga kan Arsenal alweer verlaten en richting AC Milan verhuizen'

'Sambi Lokonga kan Arsenal alweer verlaten en richting AC Milan verhuizen'

11 augustus - 07:00
26

Met Divock Origi en Charles De Ketelaere haalde AC Milan deze zomer al twee Rode Duivels in huis. Dat kan er mogelijk nog een derde extra Rode Duivel worden. Zo wordt ook Albert Sambi-Lokonga genoemd bij de Italiaanse club.

De middenvelder werd afgelopen zomer nog maar weggehaald bij RSC Anderlecht, maar wist niet helemaal door te breken bij Arsenal. Hij kwam aan slechts 1508 minuten bij de Londenaren. Ook dit seizoen is het nog maar de vraag of hij aan veel speelminuten zal komen. AC Milan hoopt daar nu van te kunnen profiteren.

Volgens Marco Conterio zoekt men bij de Italiaanse topclub nog naar extra versterking op het middenveld en is Sambi Lokonga één van de namen die wordt genoemd. Hij zal bij Milan de concurrentie moeten aangaan met onder ander Sandro Tonaldi, Ismaël Bennacer en Tommaso Pobega.

De Italiaanse bron geeft ook aan dat Arsenal niet weigerachtig staat tegenover een vertrek. Zelf betaalde de Engelse club bijna achttien miljoen euro voor Sambi Lokonga. Het hoopt nu een soortgelijke som te kunnen ontvangen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie