Schrikken voor Tadic: Ajax-speler raakte gewond tijdens overval bij zijn woning

Schrikken voor Tadic: Ajax-speler raakte gewond tijdens overval bij zijn woning

10 augustus - 07:29
0

In de nacht van woensdag 27 juli op donderdag 28 juli is Ajax-speler Dusan Tadic lichtgewond geraakt bij een overval. De Serviër werd aan zijn huis opgewacht door twee gewapende mannen met helpen op, klinkt het bij De Telegraaf. Zij hadden het vermoedelijk gemunt op een duur horloge van Tadic.

Tadic kwam thuis en zag de mannen op hem afkomen. Hij wist dat het foute boel was en probeerde te vluchten, waarna een confrontatie met de overvallers volgde. Tadic wist de helm van een van de twee te openen en hem een klap te geven. Hij raakte bij de confrontatie lichtgewond aan zijn hand en scheurde zijn kleding. Vervolgens wist hij een horecagelegenheid binnen te vluchten. 

Het is niet voor het eerst dat de overvallers het vizier op Tadic gericht hadden. Kort daarvoor kreeg hij al mensen aan de deur met helmen op die zich voordeden als pizzakoerier, maar toen was hij niet thuis. De vrouw van Tadic voelde dat het niet goed zat en deed de deur niet open. In de nacht van woensdag 27 juli op donderdag 28 juli zijn ze daadwerkelijk tot actie overgegaan.

De Telegraaf heeft navraag gedaan bij de politie, die met een verklaring kwam. 'De recherche in Amsterdam-Zuid is bezig met een uitgebreid onderzoek na een gewelddadige poging beroving aan de Van Eeghenstraat in de nacht van woensdag 27 op donderdag 28 juli. Rechercheurs hebben inmiddels onder meer gesproken met getuigen en veel beeldmateriaal in beslag genomen. Het vermoeden bestaat dat de verdachten het specifiek op het slachtoffer hadden gemunt en op hem stonden te wachten.'

Tadic heeft inmiddels extra veiligheidsmaatregelen genomen. De politie roept op om tips te delen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie