Toch nieuw contract bij KAA Gent voor Tissoudali? De gesprekken lopen

Toch nieuw contract bij KAA Gent voor Tissoudali? "De gesprekken lopen"

10 augustus - 08:16
11

Voor Tarik Tissoudali staat er door zijn blessure een maandenlange revalidatie te wachten en is er ook heel wat onzekerheid over zijn toekomst. De Marokkaan kon miljoenen verdienen in Qatar, maar ziet die transfer nu in het water vallen. Dan toch een nieuw contract bij KAA Gent?

Maanden onderhandelde Tissoudali met KAA Gent over een nieuwe verbintenis, maar een akkoord werd er niet gevonden. Een vertrek was dan ook in de maak, tot hij geblesseerd uitviel. Nu weet Tissoudali nog niet waar zijn toekomst ligt. "Een verlengd verblijf bij AA Gent behoort zeker tot de mogelijkheden", vertelt hij in Het Nieuwsblad.

Tissoudali heeft namelijk een aflopend contract, maar kan dat ondanks zijn blessure mogelijk wel gaan verlengen bij de Buffalo's. "De gesprekken lopen. Ik wil gewoon behandeld worden naar mijn kwaliteiten", hoopt hij toch nog op een loonsverhoging.

Op 29-jarige leeftijd je kruisband scheuren kan een streep maken door je carrière, maar daar wil Tissoudali niet aan denken. Hij kijkt al uit naar de toekomst. "Ik ben er zeker van dat ik sterker kan terugkomen. Dit is absoluut niet het einde van mijn carrière. Op kwaliteit­ staat geen leeftijd. In april van volgend jaar word ik pas dertig. Er liggen nog heel veel mooie jaren­ voor mij in het verschiet", besluit hij.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie