OFFICIEEL: Boëtius (ex-Genk) zet zijn loopbaan verder in Berlijn

OFFICIEEL: Boëtius (ex-Genk) zet zijn loopbaan verder in Berlijn

8 augustus - 18:00
2

Op een blauwe maandag speelde Jean-Paul Boëtius nog voor KRC Genk. Nu begint de Nederlander aan een nieuw avontuur.  Boëtius gaat immers aan de slag bij Hertha BSC. De Duitse club heeft maandag zijn komst bekendgemaakt. Boëtius tekendevoor drie jaar.

"Jean-Paul Boëtius speelde vier jaar in de Bundesliga en heeft regelmatig zijn kwaliteiten getoond bij FSV Mainz", zegt sportief directeur Fredi Bobic van Hertha BSC. "Hij is een doorgewinterde professional, kent onze coach uit die tijd (Sandro Schwarz, red.) en weet dus wat voor soort voetbal we willen spelen. Het is een meevaller voor ons om een speler met zoveel vaardigheden en competitie-ervaring gratis binnen te halen. We zijn verheugd dat hij heeft besloten om zich bij Hertha BSC aan te sluiten."

Boëtius trainde de afgelopen weken mee bij Feyenoord. De club bood hem de gelegenheid om zijn conditie op peil te houden, maar een contractaanbieding behoorde niet tot de mogelijkheden. In 2017 speelde hij zes maanden op huurbasis voor KRC Genk. De Limburgers huurden hem destijds van FC Basel. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie