Ik ben een eerlijke jongen: Anderlecht is van ander niveau dan wij

"Ik ben een eerlijke jongen: Anderlecht is van ander niveau dan wij"

04-08-2022 15:29 Laatste update: 15:34
2

Anderlecht speelt donderdagavond tegen Paide Linnameeskond in de Conference League. De beste speler van de Esten is ongetwijfeld aanvaller Deabeas Owusu-Sekyere, die bij Ajax nog samen met Noa Lang heeft gespeeld.

"Ik ga niet zeggen dat hij een slechte attitude had, maar hij had wel een karaktertje", lacht Owusu-Sekyere bij Gazet Van Antwerpen. "Ik heb nog contact met Noa via sociale media en ik heb gezien dat hij het goed heeft gedaan bij Club Brugge. Ik ga hem zeker eens bellen om wat meer over Anderlecht te weten te komen. Noa heeft al een paar keer tegen hen gewonnen, hij zal me dus zeker kunnen zeggen wat hun sterke en zwakke punten zijn."

Toch beseft Owusu-Sakyere dat de kansen van Paide Linnameeskond zo goed als nihil zijn. "Ik ben een eerlijke jongen: Anderlecht is van een ander niveau dan wij – je moet onze budgetten nog maar vergelijken. Iedereen denkt dus dat Anderlecht makkelijk gaat winnen. Maar ik kan beloven dat wij alles gaan geven."

Paide Linnameeskond werd vorig seizoen derde in Estland. In de vorige rondes won het al van Dinamo Tbilisi en Ararat-Armenia.