De Ketelaere spreekt: “Al van het begin van het jaar contact met AC Milan”

De Ketelaere spreekt: “Al van het begin van het jaar contact met AC Milan”

3 augustus - 16:58
2

Charles De Ketelaere heeft nu ook zijn eerste interview gegeven aan de clubmedia van AC Milan. Daar onthulde hij hoe lang hij al in contact staat met de ploeg. 

De aanvaller vertelde dat hij an vanaf het begin van het jaar in contact staat met de club via zijn agenten. "Ricky (Massara, sportdirecteur) en Paolo (Maldini, technisch directeur) vertelden me dat ze vastberaden waren om me naar deze club te halen. Al sinds het begin van dit jaar stonden mijn makelaars in contact met hen.”

De Ketelaere blikt ook kort terug op de afgelopen maand, die hoe dan ook hectisch verlopen is. "Wanneer de transfermarkt opent, dan is het natuurlijk druk. Ik had gesprekken met het bestuur en met de coach. Ik wou alleen maar naar AC Milan komen. Het heeft wat tijd gekost, maar ik ben blij hier te zijn."

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">&quot;I only wanted to come to AC Milan&quot; 🔴⚫<br>Charles already bleeds Rossonero in his very first interview 🎥<br><br>&quot;Volevo solo venire al Milan&quot; 🎙️<br>Le prime parole di De Ketelaere in rossonero 🎥<a href="https://twitter.com/hashtag/SempreMilan?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#SempreMilan</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/ReadyToLeaveAMark?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#ReadyToLeaveAMark</a> <a href="https://t.co/2MzbqqhVrh">pic.twitter.com/2MzbqqhVrh</a></p>&mdash; AC Milan (@acmilan) <a href="https://twitter.com/acmilan/status/1554787808631472129?ref_src=twsrc%5Etfw">August 3, 2022</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie