Vrancken zag toch gemotiveerde Dessers bij Genk: Dat is het belangrijkste

Vrancken zag toch gemotiveerde Dessers bij Genk: "Dat is het belangrijkste"

29-07-2022 17:45
5

Bij KRC Genk staat er mogelijk nog flink wat te gebeuren op transfervlak. Zo aast Paul Onuachu op een nieuwe uitdaging en lijkt ook Cyriel Dessers te gaan verhuizen. Die laatste zorgde deze week nog flink wat beroering na een etentje met Jess Thorup.

Dessers werd afgelopen dinsdag nog in Denemarken gespot en was tijdens een etentje te zien met Kopenhagen-trainer Thorup. Al snel klonk het dat Dessers weleens richting Kopenhagen zou kunnen verhuizen. Bij Genk was men alleszins niet tevreden.

"Ik heb hem er niet over aangesproken, maar de timing was ongelukkig", vertelt Vrancken op zijn persconferentie vrijdag. Helemaal opgeven wil Vrancken Dessers nog niet. Hij zag hoe de aanvaller deze week wel volledig gefocust bleef op Genk.

"Op training was hij deze week zoals het moet: met bereidheid en voor de volle 100 procent, zoals dat bij Cyriel altijd het geval is. Dat is voor mij het belangrijkste", besluit de trainer van Genk. Door de blessure van Onuachu is de kans ook groot dat Dessers tegen Standard opnieuw in de basis begint.