Hommeles bij KV Kortrijk, maar: Wij ambiëren de achtste plaats

Hommeles bij KV Kortrijk, maar: "Wij ambiëren de achtste plaats"

28-07-2022 15:16
1

De fans van KV Kortrijk hebben zich deze week geroerd. Ze keerden zich met spandoeken tegen het bestuur en coach Karim Belhocine. Bilal Messaoudi ziet het heel anders en gelooft zelfs in de achtste plaats. 

"Ik ben hier erg gelukkig", geeft de Algerijn aan bij Het Laatste Nieuws. "Het was mijn grote droom om ooit in Europa actief te zijn. Ik hoop me hier in de kijker te spelen van de Algerijnse bondscoach. Je kunt het voetbal in Algerije niet vergelijken met het spelletje dat we hier spelen. In Europa ligt het niveau veel hoger. Ik voel dat ik in die korte periode een veel betere speler ben geworden."

Messaoudi is klaar om dit seizoen door te breken bij KV Kortrijk. "De voorbereiding is goed verlopen en ik ben klaar om hoge ogen te gooien. We ambiëren de achtste plaats. Het is jammer dat we zaterdag verloren, want een thuisnederlaag doet altijd pijn. Zondag zullen we er staan."

Zondag speelt KV Kortrijk op het veld van Seraing, dat zelf al met 2-0 verloor van Zulte Waregem. Kan Messaoudi dan zijn goaltje meepikken?