Ito voelt zich opperbest bij KRC Genk: Een transfer moét niet

Ito voelt zich opperbest bij KRC Genk: "Een transfer moét niet"

23-07-2022 21:20
7

De 29-jarige Junya Ito gaat binnenkort aan zijn vierde seizoen bij KRC Genk beginnen. Het lijkt daarom misschien wel tijd voor een nieuwe uitdaging, maar zelf denkt de Japanner daar nog niet meteen aan.

In het verleden liet Ito nog weten dat Genk voor hem hem tussenstap zou zijn. Nu spreekt de vleugelspeler echter andere taal. Een vertrek hoeft dan ook niet meteen voor hem. "Nu ben ik vooral blij met wat ik hier heb opgebouwd. Ik hoef dus niet per se te vertrekken", klinkt het in een gesprek met Het Belang van Limburg.

De Japanner voelt zich dan ook opperbest in ons land en bij Genk. "Ik hou van de club en van de omgeving. De stad vind ik ook geweldig. Het niveau van de competitie kan misschien beter, maar mij hoor je niet klagen", laat hij nog weten.

Ito werd in het verleden nog gelinkt aan onder andere Bayer Leverkusen, al werd dat niet concreet. Een vertrek wil hij echter niet helemaal uitsluiten. Als dat een optie is, dan wil de Japanner het bekijken. "Maar ik moét niet weg", besluit Ito.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie