'Man United nog niet klaar op de transfermarkt, nieuwe Nederlander in beeld'

'Man United nog niet klaar op de transfermarkt, nieuwe Nederlander in beeld'

23-07-2022 19:45
7

Denzel Dumfries is opnieuw op de radar van Manchester United en manager Erik ten Hag verschenen, zo beweert La Gazzetta dello Sport. Internazionale zou zo'n veertig miljoen euro willen ontvangen voor de Oranje-international.

De Italiaanse topclub heeft deze zomer behoefte aan een grote uitgaande transfer met het oog op de financiële huishouding. Nu Milan Skriniar nog altijd niet is vertrokken, moet Dumfries mogelijk de clubkas spekken, weet de roze sportkrant. De 26-jarige rechtsback kwam vorige zomer voor zo'n veertien miljoen euro over van PSV en maakte een ijzersterke indruk tijdens zijn debuutseizoen in Milaan.

Dumfries was in 45 officiële duels goed voor vijf goals en zeven assists. Daarmee heeft hij zich dus ook in de kijker gespeeld bij Manchester United, dat nog een tweede rechtsback zoekt naast Diogo Dalot. Aaron Wan-Bissaka lijkt te mogen vertrekken. Met Tyrell Malacia haalde Ten Hag ook al een Nederlandse linksback naar Old Trafford. Ook de andere aanwinsten, Christian Eriksen en Lisandro Martínez, hebben een Eredivisie-verleden.