UPDATE: 'Club Brugge bereikt akkoord, Nielsen kan Union tot 6 miljoen opleveren'

UPDATE: 'Club Brugge bereikt akkoord, Nielsen kan Union tot 6 miljoen opleveren'

16-07-2022 13:00 Laatste update: 17-07-2022 16:46
139

Casper Nielsen staat dan toch op het punt om Union te verlaten. De middenvelder wrd gelinkt aan KAA Gent en Club Brugge. Die laatste club lijkt nu toch beet te hebben voor de Deen.

Eerder raakte al bekend dat KAA Gent zo goed als een akkoord had bereikt met Union, maar op het laatste moment is Club Brugge toch opnieuw op de proppen gekomen. Het is bereid om tot vijf miljoen euro te betalen voor Nielsen.

Aanvankelijk vroeg Union wel meer voor de middenvelder, maar de Brusselaars zullen dan toch akkoord gaan met het geboden bedrag van Club Brugge. Dat weet men bij het Waalse SudPresse. Ook met Nielsen zelf heeft Club Brugge al een akkoord bereikt.

Verwacht wordt dat Nielsen eerstdaags zijn medische testen aflegt bij Club Brugge. Daarna zal hij ook worden voorgesteld bij de Bruggelingen.

Update: Volgens Sacha Tavolieri bereikten Club Brugge en Union een akkoord over Nielsen. Blauw-Zwart zou meteen 5,5 milljoen euro op tafel leggen om de Deen over te nemen. Daar kan eventueel door bonussen nog 500.000 euro bijkomen. Voor Nielsen ligt er in het Jan Breydelstadion een contract van vier jaar klaar.