'Paris Saint-Germain maakt intenties duidelijk en geeft signaal af aan Messi'

'Paris Saint-Germain maakt intenties duidelijk en geeft signaal af aan Messi'

14-07-2022 09:51

Paris Saint-Germain wil het contract van Lionel Messi openbreken en verlengen. De Argentijn ligt nog tot volgende zomer vast in Parijs en volgens Spaanse media wil PSG daar één jaar aan toevoegen.

Messi tekende vorige zomer een contract voor twee seizoenen in het Parc des Princes. Daar zou volgens meerdere media een optie voor nog een jaar in meegenomen zijn, maar Marca ontkracht dit. Hetzelfde medium meldt donderdagochtend dat Messi wel nog een jaar bij PSG kan blijven, aangezien de club hem een nieuwe verbintenis aan gaat bieden.

Naar verluidt wil Messi pas na het WK in Qatar een beslissing nemen over zijn toekomst. De Argentijn is tegelijkertijd vastberaden om het komend seizoen beter te doen dan vorig seizoen. Samen met Neymar meldde hij zich een week eerder dan verwacht op het trainingscomplex van PSG, om zo fit mogelijk aan de start van het nieuwe seizoen te staan.

PSG-eigenaar Nasser Al-Khelaïfi hoopt dat Messi in de Franse hoofdstad blijft. Niet alleen vanwege diens sportieve bijdragen, maar ook omdat de vedette in commercieel opzicht veel waarde vertegenwoordigt.