'FC Barcelona gaat voor Raphina, maar Dembélé kan nog roet in het eten gooien'

'FC Barcelona gaat voor Raphina, maar Dembélé kan nog roet in het eten gooien'

10-07-2022 12:16
0

FC Barcelona is al wekenlang aan het proberen om Raphinha van Leeds United naar Catalonië te halen, maar dat hangt ook af van Ousmane Dembélé. In het geval dat de Fransman bijtekent, is de komst van Raphinha een stuk minder belangrijk voor de Blaugranas

Dat meldt Mundo Deportivo. Momenteel zit Raphinha nog bij Leeds United, maar er is nog altijd geen akkoord bereikt tussen beide clubs. Raphinha werd al thuisgelaten door Leeds en krijgt de ruimte om zijn transfer af te ronden. DIARIO Sport meldde al dat Barcelona maandag de speler zal ontvangen, maar Mundo Deportivo beweert anders.

Met een contractverlenging van Dembélé zou de Braziliaan namelijk een minder grote prioriteit zijn voor de ploeg van Xavi Hernández. De Fransman heeft een maandenlange transfersoap achter de rug, maar onlangs werd bekend dat de vleugelspeler graag wil blijven en ook bereid is veertig procent van zijn salaris in te leveren.

'Als de handtekening van Dembélé wordt bevestigd, is de noodzaak voor de komst van Raphinha minder groot. Dan zal de club voorstander zijn om spelers op belangrijkere posities vast te leggen, zoals César Azpilicueta, Jules Koundé en Marcos Alonso in de verdediging en Robert Lewandowski in de spitspositie', besluit de krant. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie