UPDATE: 'Muriqi terug naar huis, Club Brugge wederom op zoek naar spits'

UPDATE: 'Muriqi terug naar huis, Club Brugge wederom op zoek naar spits'

08-07-2022 17:25 Laatste update: 17:25
74

Vedat Muriqi leek de nieuwe spits van Club Brugge te worden, maar volgens Het Laatste Nieuws is er nu toch twijfel bij Blauw-Zwart. De krant stelt dat de medische testen van de aanvaller matig waren.

Donderdag raakte bekend dat Club Brugge Muriqi wilde wegplukken bij Lazio. De Kosovaarse aanvaller vloog donderdag naar ons land en legde vrijdag zijn eerste medische testen af. Volgens Tomas Taecke waren de uitslagen evenwel 'matig'.

De transfer is nog niet volledig van de baan, maar hangt wel aan een zijden draadje. Zaterdag volgen er nog extra medische testen voor Muriqi. Pas dan neemt Club Brugge een beslissing of het Muriqi al dan niet gaat aantrekken. Volgens Taecke zal de transfer eerder niet doorgaan dan wel. 

Carroll 2.0
Indien Club Brugge Muriqi wil overnemen van Lazio, dan zal het elf miljoen euro op de Romeinse tafel moeten leggen. Voor Blauw-Zwart zou dat een recordbedrag zijn. Eerder tijdens deze transferperiode kon ook Andy Carroll bij zijn medische testen Club Brugge niet overtuigen om hem in huis te halen. 

Update: De beslissing lijkt nu al gevallen te zijn. De fysieke tests waren dermate zwak dat de Turkse spits meteen terug op het vliegtuig gestapt is. Opvallend, Muriqi zou volgens de uitslagen van de fysieke tests acht weken nodig hebben om wedstrijdfit te geraken. Club Brugge heeft haar spits dus niet beet en opent opnieuw haar zoektoch naar een nieuwe goaltjesdief.