UPDATE: 'Vinicius Souza trekt na Mechelen voor een seizoen naar Espanyol'

UPDATE: 'Vinicius Souza trekt na Mechelen voor een seizoen naar Espanyol'

08-07-2022 19:10 Laatste update: 19:10

Vinícius Souza gaat dra ons land verlaten. Na zijn doortocht bij KV Mechelen wordt Spanje de volgende bestemming van de Braziliaan. Volgens Fabrizio Romano is Souza immers op weg naar Espanyol.

Souza staat onder contract bij het Lommel SK en kwam het afgelopen seizoen als huurling uit voor KV Mechelen. Souza werd vanaf het Braziliaanse Flamengo naar Europa gehaald door de City Football Group. Vorig seizoen speelde de Braziliaan een erg sterk seizoen bij KV Mechelen en speelde zich in de kijker van heel wat clubs. Onder meer Club Brugge en PSV werden aan Souza gelinkt.

De speler zou al in Spanje aanwezig zijn om zijn contract te tekenen. De Braziliaan speelde het afgelopen seizoen 35 duels voor Mechelen. Daarin wist hij twee keer te scoren en gaf hij één assist. Het Eindhovens Dagblad wist woensdag al te melden dat PSV afzag van de Braziliaan en dat zijn volgende club waarschijnlijk deze week nog bekend zou worden. Espanyol werd het afgelopen seizoen veertiende in de Primera División.



Update: De kogel lijkt door de kerk. Vinicius Souza blijft onder contract bij Lommel, maar trekt naar Spanje voor één seizoen. De Braziliaan trekt naar Espanyol en speelt volgend seizoen in La Liga.