'Pijnlijke lies van Lang heeft slechts één dag geduurd, Nederlander weer present'

'Pijnlijke lies van Lang heeft slechts één dag geduurd, Nederlander weer present'

6 juli - 11:36 Laatste update: 11:52
11

Club Brugge bereidt het nieuwe seizoen momenteel voor op oefenkamp in het Nederlandse Wageningen. Daar viel dinsdag even een dompertje te noteren toen Noa Lang de strijd moest staken. Een dag later bleek dat echter loos alarm.

Lang moest de training van dinsdag vroegtijdig verlaten vanwege een pijntje aan de lies. Hoewel het er niet meteen al te ernstig uit zag, zal het toch even voor ongerustheid gezorgd hebben. Tijdens deze zomermercato zal Lang namelijk naar alle waarschijnlijkheid een toptransfer maken. Zowel voor hem als voor Club Brugge is een blessure dan ook uit den boze.

Gelukkig blijkt er weinig tot niets aan de hand. Deze woensdag verscheen Lang alweer op het oefenterrein in Wageningen, zag Het Nieuwsblad. De Nederlander deed de training mee met de rest van zijn ploeggenoten. Het euvel aan de lies behoort zo alweer tot het verleden. Vooral AC Milan was de voorbije weken in de markt voor Lang. De Italiaanse landskampioen heeft daarnaast ook een oogje laten vallen op die andere sterkhouder van Club, Charles De Ketelaere.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie