Mehssatou is meteen international: Het is allemaal snel gegaan

Mehssatou is meteen international: "Het is allemaal snel gegaan"

6 juli - 08:00 Laatste update: 08:14
1

Nayel Mehssatou liet zich vorig seizoen al opmerken bij KV Kortrijk. De ex-spleer van Anderlecht dwong zelfs al een selectie voor Chili af. Dit seizoen wil hij daarop voortbouwen. 

Mehssatou was erg verrast toen hij werd opgeroepen. "Het is allemaal snel gegaan", geeft hij aan bij Het Nieuwsblad. "Ik wist dat een oproep mogelijk was, maar ik dacht dat dat iets was voor de komende maanden. In het begin vroeg ik mij af hoe ze me zouden aanpakken, want ik ben maar een jonge gast uit België. Een speler als Gary Medel stelde me meteen op m’n gemak. Het doet wel wat om op het trainingsveld te staan met mannen die je altijd bezig zag op televisie."

Mehssatou wil nu de volgende stap zetten bij KV Kortrijk. "Persoonlijk wil ik zoveel mogelijk minuten maken en het beste van mezelf geven. Als ploeg zullen we er ook alles aandoen om zo hoog mogelijk te eindigen. Ook wil ik opnieuw deel uitmaken van de Chileense selecties, maar eerst zal ik me focussen op de wedstrijden met Kortrijk."

Mehssatou kreeg een deel van zijn opleiding bij Anderlecht, maar kon daar niet doorbreken in de A-ploeg. In januari 2022 vertrok hij naar het Guldensporenstadion. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie