Het deed me plezier dat hij zei dat Anderlecht voor de titel moet gaan

"Het deed me plezier dat hij zei dat Anderlecht voor de titel moet gaan"

3 juli - 19:00
6

David Steegen trekt de deur dicht bij Anderlecht. Dat heeft de voormalige perschef eerder deze week bevestigd. In zijn afscheidsinterview voorspelt hij een mooie toekomst voor Anderlecht. 

"Twee dingen tellen op Anderlecht: winnen en mooi winnen", aldus Steegen bij Het Belang Van Limburg. "Dat hebben de huidige bewindsvoerders wel begrepen. De terugkeer van Vincent Kompany was een beslissing die ik toejuichte, hij bracht grandeur en was de verpersoonlijking van ons voetbal-DNA. Ik ben zeker dat Vincent het zal maken, maar ik geloof evengoed in de aanstelling van Mazzu."

Mazzu is volgens Steegen de juiste keuze. "Het deed me plezier dat hij zei dat Anderlecht voor de titel moet gaan, dat hoort bij de club. Ik ben supporter nummer één, ook al is de directe betrokkenheid weg. Ik ga me nu inzetten voor onder meer de Volleybalfederatie. Ik wil daar iets uitbouwen zoals ik dat bij Anderlecht gedaan heb: ik ga voor meer verankering van de sport in Brussel en Wallonië en wil een mediaplatform uitbouwen", besluit Steegen.

Steegen werkte uiteindelijk liefst dertien jaar lang bij Anderlecht. Zijn contract werd niet meer verlengd.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie