Borkelmans over terugkeer Lukaku naar Inter: “Hij is een machine!”

Borkelmans over terugkeer Lukaku naar Inter: “Hij is een machine!”

3 juli - 16:16
0

De terugkeer van Romelu Lukaku naar Internazionale is sinds een paar dagen officieel. De voormalige assistent-coach van de Rode Duivels, Vital Borkelmans, heeft zijn kijk op de transfer gegeven in Sudinfo

Vital Borkelmans heeft een hele tijd met Lukaku gewerkt bij de Rode Duivels en kent de spits dan ook goed. Dat er druk met zijn terugkeer gemoeid zal zijn, is erg duidelijk. Maar Borkelmans gelooft dat hij zal schitteren, opnieuw in de Serie A. 

"Hij is een verwoestende speler, sterk fysiek en mentaal. Hij is een machine! Ik zag dat hij blij was weer in Milaan te zijn,” getuigt Borkelmans. De voormalige assistent bij de Rode Duivels gelooft dat Lukaku opnieuw een enorme wil heeft om te winnen. De doelpunten zullen dan ook meteen volgen.

Voor Vital Borkelmans heeft Romelu's moeilijke seizoen bij Chelsea zijn mentaliteit nog versterkt. "Er zijn momenten, vooral in de nationale ploeg, dat hij niet het beste van zichzelf kon geven en zelfs werd uitgejouwd,” vertelt Borkelmans. “Hij raakte nooit ontmoedigd, integendeel. Het ging niet goed bij Chelsea, maar ik ben ervan overtuigd dat hij het goed zal doen in Italië," besluit Borkelmans. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie