'Slot hoopt dat Antwerp-target volgende week bij Feyenoord zit'

'Slot hoopt dat Antwerp-target volgende week bij Feyenoord zit'

2 juli - 19:11
0

Royal Antwerp FC denkt aan Guus Til. Arne Slot hoopt evenwel dat de middenvelder nog een jaartje bij Feyenoord blijft. Vanwege de contractregels in Rusland mag de speler van Spartak Moskou het komende seizoen elders doorbrengen,

Marc Overmars en Mark van Bommel presenteerden onlangs Vincent Janssen en willen doorpakken met de volgende aanwinst. Til zou hoog op het lijstje staan van de The Great Old. De middenvelder beleefde een prima seizoen bij Feyenoord en gaf zelf ook aan het liefst in Rotterdam te blijven. Til kan die keuze nu maken, maar bij Antwerp zal het financiële plaatje er beter uitzien. 

Trainer Arne Slot wil Til er zo snel mogelijk bijhebben, weet Voetbal International. Feyenoord reist maandag af naar Oostenrijk voor een trainingskamp en de trainer van Feyenoord hoopt tegen die tijd de middenvelder bij de selectie te hebben. Til kan het komende seizoen als transfervrij worden beschouwd en is daarom een interessante optie voor veel clubs. Onlangs werd duidelijk dat de middenvelder ook lang op het lijstje van PSV stond, maar de Eindhovense club pakt niet door. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie