'Manchester United verhoogt bod op verdediger en wil Arsenal aftroeven'

'Manchester United verhoogt bod op verdediger en wil Arsenal aftroeven'

2 juli - 14:44 Laatste update: 13:46
0

Manchester United heeft een verhoogd bod neergelegd voor Lisandro Martínez. Arsenal bood onlangs al 40 miljoen euro inclusief bonussen, maar daar gaan The Red Devils overheen: de club van manager Erik ten Hag heeft een bod van 45 miljoen euro neergelegd.

Dat meldt De Telegraaf. Arsenal bood een bedrag van 35 miljoen met vijf miljoen aan bonussen. Daar doet United nu een schepje bovenop: de nummer zes van het afgelopen Premier League-seizoen heeft een bod neergelegd van 41 miljoen euro en vier miljoen euro aan bonussen. De verwachting is dat United nul op het rekest krijgt. Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar willen minstens 50 miljoen euro zien voor de betrouwbare verdediger, bleek onlangs. 

Martínez kwam in 2019 bij Ajax en voor zijn overstap werd slechts zeven miljoen euro betaald. Aanvankelijk werd de Argentijn gehaald om Nicolás Tagliafico te vervangen, maar kwam uiteindelijk goed tot zijn recht als linkercentrale verdediger. Martínez ziet een overstap naar United zelf wel zitten en daar moet Ajax ook rekening mee houden. Martínez speelde tot nu toe 118 wedstrijden voor Ajax. Daarin scoorde hij zes keer en gaf hij zes assists. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie