'Real Madrid-fans krijgen boete om niks tijdens CL-finale, club grijpt in'

'Real Madrid-fans krijgen boete om niks tijdens CL-finale, club grijpt in'

2 juli - 11:28
2

Real Madrid gaat actie ondernemen tegen de Parijse politie. Meerdere Real Madrid-fans werden tijdens de Champions League finale beboet wegens het 'demonstreren zonder toestemming', terwijl de fans enkel over de Champs-Elysées liepen.

Dat meldt het Spaanse AS. Meerdere fans werden voor ongeveer 375 euro beboet en dat zit de Champions League-winnaar niet lekker. Na afloop van de finale werden volgens het medium duizenden fans 'beroofd, geslagen en lastiggevallen'.

AS meldde donderdag al dat de Franse politie nalatig had opgetreden, al was dat geen nieuws: de starttijd van de finale werd in het Stade de France uitgesteld omdat mensen niet het stadion in konden komen. Toen er buiten enige hectiek ontstond vanwege de vertragingen, besloot de Franse politie traangas in te zetten.

De perikelen tijdens de Champions League-finale worden 'een aanfluiting' genoemd en de club zal zich inzetten om de boetes terug te draaien. Real heeft een uitstekend seizoen achter de rug en won zowel de Champions League als de landstitel in Spanje. Mede door een uitstekende Thibaut Courtois. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie