'Antwerp stoomt door op transfermarkt en gaat voor Nederlands international'

'Antwerp stoomt door op transfermarkt en gaat voor Nederlands international'

1 juli - 20:32
60

Royal Antwerp FC heeft Vincent Janssen al vastgelegd, maar hoopt op nog een Nederlander. Het heeft belangstelling getoond voor Guus Til, die vorig jaar door Spartak Moskou verhuurd werd aan Feyenoord.

Meerdere goed ingevoerde bronnen melden aan VoetbalPrimeur dat Til in beeld is bij Antwerp, maar dat een transfer geen abc'tje is. Er is interesse uit diverse landen en ook Feyenoord heeft zijn komst nog niet helemaal uit het hoofd gezet. Door de complexe situatie rond Russische clubs is een transfer echter niet zomaar geregeld. Til is zelf ook nog niet rond met de The Great Old.

Dat Antwerp hoog inzet is wel al een tijdje duidelijk. Eigenaar Paul Gheysens haalde met Overmars een grote vis binnen en heeft na het aantrekken van Van Bommel en diens assistenten ook veel geld over gehad voor Janssen, die in Mexico een topsalaris verdiende en ook op de Belgische velden tot de grootverdieners behoort. De club wil de top van België bestormen.

Als het aan Antwerp ligt, voegt Til zich bij dat gezelschap. Maar zover is het dus nog lang niet. Til heeft bij Spartak Moskou nog een contract tot de zomer van 2024.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie