OFFICIEEL: Chakvetadze verlaat KAA Gent en trekt naar Slovan Bratislava

OFFICIEEL: Chakvetadze verlaat KAA Gent en trekt naar Slovan Bratislava

30 juni - 19:10 Laatste update: 30 juni - 19:10
11

Giorgi Chakvetadze staat op het punt om KAA Gent opnieuw te verlaten. De Georgiër werd afgelopen winter nog verhuurd aan het Duitse HSV Hamburg en kan nu richting het Slowaakse Slovan Bratislava trekken.

Met dat nieuws komt het Georgische Crystal Sport naar buiten. KAA Gent staat Chakvetadze niets in de weg en heeft ook een akkoord bereikt met Slovan Bratislava over een uitleenbeurt met aankoopoptie.

De middenvelder heeft naar verluidt zijn medische testen ook al afgelegd bij de club. Als hij daarvoor slaagt, kan Chakvetadze binnenkort officieel worden voorgesteld bij de club uit Slowakije, waar hij zal spelen onder Vladimir Weiss, voormalig bondscoach van Georgië.

Chakvetadze werd een bijzonder grote toekomst voorspeld en debuteerde al op achttienjarige leeftijd bij Gent. Door flink wat blessureleed kwam de grote doorbraak er echter nooit. Onder Hein Vanhaezebrouck moest hij komend seizoen ook niet hopen op speelminuten.

Update: De aankondiging van Chakvetadze bij Slovan Bratislava zal niet lang meer op zich laten wachten. De Slowaakse club kwam al met enkele ‘teasers’ op de officiële kanalen.

Update: Wat al een paar dagen in de lucht hing, is nu officieel. Slovan Bratislava is de nieuwe club van Chakvetadze. De aanvaller verlaat KAA Gent. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie