Geruchten uit Nederland: 'Club Brugge staat dicht bij Ajax-talent Salah-Eddine'

Geruchten uit Nederland: 'Club Brugge staat dicht bij Ajax-talent Salah-Eddine'

30 juni - 15:39 Laatste update: 15:45
15

Club Brugge blijft haar ogen open houden voor versterking op de transfermarkt. Tot op heden voegde het met Ferran Jutgla (FC Barcelona) en Bjorn Meijer (Groningen) al twee interessante nieuwkomers toe aan de selectie. Ook de volgende zou wel eens uit Nederland kunnen komen. Het gaat om Anass Salah-Eddine.

Voorlopig gaat het enkel om geruchten, maar volgens insiders zou Club Brugge zelfs al bijzonder ver staan in de onderhandelingen. Salah-Eddine heeft nog een eenjarig contract bij Ajax, maar geen van beide partijen lijkt erg happig om dat te verlengen. Blauw-Zwart ziet wél wat in een toekomstige samenwerking. Het gespecialiseerde Transfermarkt schat zijn huidige marktwaarde in op 300.000 euro.

Salah-Eddine is een twintigjarige linksachter die de voorbije jaren vooral minuten maakte bij het tweede elftal van Ajax, dat in de Nederlandse tweede klasse uitkomt. Onlangs mocht hij evenwel als eens proeven van het echte werk. Midden mei kreeg Salah-Eddine op het veld van Vitesse (2-2) een invalbeurt van zo'n 25 minuten. Als Club Brugge hem als versterking voor het A-elftal ziet, zal de Marokkaanse Nederlander de concurrentie moeten aangaan met landgenoot Meijer.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie