KDB WItsel en Lukaku showen LOVE, kledinglijn is samenwerking met Tomorrowland

KDB WItsel en Lukaku showen LOVE, kledinglijn is samenwerking met Tomorrowland

30 juni - 10:11
1

Het is weer tijd voor de zomer en de bijhorende festivals. Ook Tomorrowland staat voor de deur. De Koninklijke Belgische Voetbalbond is nu een bijzondere samenwerking aangegaan met het festival en Adidas. Het resultaat? Een kledingcollectie genaamd 'LOVE'

'Capsulecollectie ‘LOVE’ is geïnspireerd op vuurwerk, diversiteit en inclusiviteit', klinkt het bij de Belgische voetbalbond. De collectie bestaat uit een jack, een hoodie, een shirt met lange mouwen, een lange legging voor vrouwen, een short, een zwemshort, een crossbodytas, een bucket hat, een handdoek en een paar adilettes Vanaf 13 juli is de collectie online te vinden en in de winkels van Tomorrowland. 

'Met het wereldkampioenschap en Tomorrowland in aantocht gingen adidas, de KBVB en Tomorrowland daarom de uitdaging aan om samen een mooie en unieke kledingcollectie uit te brengen die bezoekers herinnert aan het grootste doel van hun uitstap: samen plezier maken. En zo ontstond de collectie ‘LOVE’, een reeks kledingstukken en accessoires met opvallende grafische print en zachte, frisse kleuren die perfect aansluiten op het jaarthema van Tomorrowland: ‘The reflection of love', stelt de KBVB nog. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie