OFFICIEEL: Limbombe vindt oplossing in Nederlandse Tweede Klasse

OFFICIEEL: Limbombe vindt oplossing in Nederlandse Tweede Klasse

26-06-2022 16:16 Laatste update: 16:17
4

Anthony Limbombe heeft dan toch een nieuwe club gevonden. De ex-speler van KRC Genk, Lierse, Club Brugge en Standard keert terug naar Nederland, waar hij aan de slag gaat bij Almere City.

Dat maakt de club zelf bekend via de officiële kanalen. Hij heeft er zijn handtekening gezet onder een tweejarig contract. "Het had mijn voorkeur om terug te keren naar Nederland", gaf Limbombe, die in het verleden al voor NEC Nijmegen speelde, aan. "Bij Almere City FC had ik meteen het beste gevoel", aldus Limbombe op de clubkanalen.

Na zijn mindere transfer aan FC Nantes hoopt hij bij Almere City zijn carrière opnieuw te kunnen lanceren. In 2018 brak de Franse ploeg het clubrecord nog om de flankaanvaller weg te halen bij Club Brugge. In zijn eerste seizoen speelde hij nog wel flink wat minuten bij Nantes, maar daarop kwam hij amper nog aan de bak.

Ook een uitleenbeurt aan Standard kon niet voor verbetering zorgen. Nantes besloot dan ook om het contract van Limbombe in april te ontbinden. De flankaanvaller werd daarop even gelinkt aan Zulte Waregem, maar trekt nu dus naar Almere City.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie